Voor de feestdagen bieden we een breed scala aan cadeau-ideeën: cadeaumanden, geschenkdozen, flessen, aperitiefwijnen, delicatessen, etc. Er is voor ieder wat wils.

Probeer op vrijdag 14 en zaterdag 15 december tussen 10.00 en 17.30 uur (19.00 uur op vrijdag) onze chocoladelikeuren en warme chocolademelk!

Het is ook de perfecte tijd om je foie gras bitterkoekjes te reserveren voor oud en nieuw.

Speciale openingstijden op maandag 24 en 31 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Let op: de chocoladewinkel is gesloten op dinsdag 25 december 2018 en dinsdag 1 januari 2019.

De chocoladefabriek zal dit jaar gesloten zijn tussen 14 januari en 28 januari 2019.

Selecteer kolommenindeling

Openingstijden

Erezée

Maandag: geslotenDinsdag: 10u – 17u30Woensdag: 10u – 17u30Donderdag: 10u – 17u30Vrijdag: 10u – 17u30Zaterdag: 10u – 17u30Zondag: 11u – 16u

Durbuy

Maandag: 14-18uDinsdag: geslotenWoensdag: geslotenDonderdag: 14-18uVrijdag: 14-18uZaterdag: 11-16uZondag: 11-16u

Chocolade verkoop

Verkoop van handgemaakte chocolade, proeverijen en advies. Geen productie op zondag. Op zondag alleen museum, winkel en theesalon van 11.00 tot 16.00 uur, laatste bezoek.

Bezoek het museum

Ontdek het chocolademuseum.

Vogels en bijen” tour

Ontdek de vogels en bijen op ons natuurpad.

Ontdek onze mignonettes!

Of we het nu hebben over een uitstekende melkchocolade besprenkeld met karamelsnippers of stukjes hazelnoot, of een krachtige pure chocolade, puur, doordrenkt met gekonfijte citroen en gember of verrassend gecombineerd met roze peperkorrels, alles is gepland om ervoor te zorgen dat deze kleine gourmet rechthoek je een uitstekende herinnering nalaat. We nodigen je uit om ze nu te ontdekken! 5 soorten :

  • Karamel Melk Chocolade
  • Melkchocolade Hazelnoten
  • 70% pure chocolade
  • Zwarte Chocolade Citroen – Gember
  • Donkere Chocolade Roze Peper

Mignonnettes Defroidmont

Wat onze klanten van ons vinden

Klanttevredenheid is onze prioriteit

“De pralines zijn extra! Philippe Defroidmont is voortdurend op zoek naar nieuwe sensaties om de smaakpapillen van zijn klanten te prikkelen… De winkel is vriendelijk met goede voedingsproducten, ideaal voor uw geschenken van welke aard dan ook.”

– Emeline Quirynen van Google Maps

Het is altijd leuk om een wandeling af te sluiten met een bezoek aan deze chocoladefabriek voor een proeverij op het terras. Maar de pralines die je koopt worden te snel opgegeten en dan zou je er alweer terug moeten :)”

– Lucie V van TripAdvisor

Een heel aangenaam bezoek. Een klein kijkje in de geschiedenis van deze familie die duidelijk van chocolade houdt. Een echt genot om te proeven als je van chocolade houdt.”

– Virginie Danny van TripAdvisor

Super museum, heel didactisch, goed gedaan. Heel interessant om aan het werk te zien in de werkplaats. Smakelijke proeverijen! Kleine winkel met souvenirs voor fijnproevers om mee naar huis te nemen, goddelijk!”

– Natalie F van TripAdvisor

Selecteer kolommenindeling