Tablettes Exclusives San Damon

Beschikbare smaken

  • Peru Black Chocolate
  • Chocolade Black Ivoorkust
  • Uganda Black Chocolate

Beschikbare gewicht en de prijs

  • 75g - 5,00€

Toevoegen aan winkelwagentje


Dit is geen chocolade maar een gebaar van liefde


Wanneer hedendaagse kunst en chocolade in huwelijk komen, San Damon maker van oniroscopisme en het Groothertogdom Onirsocopie, artiest van naam, werken in musea en prestigieuze plaatsen, componist symphorapsodie Oniroscopiste met inbegrip van de 'stedelijke installatie 'urban breking' hoort een avenue Franklin Roosevelt omgezet in magenta op 4 km en gedurende 3 maanden in 2015, schrijven ... en het schrijven van poëzie .de wat ... en wat een verzameling poésie.Uitgave van een collectie 'Een paar woorden voor jou' heruitgave in de komende weken, 180 zinnen.
Second ruit, Philippe Defroidmont meester-chocolatier, smaak en verfijning en goede smaak, die van de lust, afgunst van découvrir.De ontdekken emotie woorden en die van richting.
Er zijn zeker vele manieren over de liefde te praten, op te roepen of chocolade conter.Le is een van hen en als vrouw naar literaire kunst, dat is logisch.
Het idee, maar laat ons preciezer van het concept spreken, is nieuw, origineel, modern en innovatief. Het boeket bloemen zal altijd zijn kust hebben, laten we nu chocolade toevoegen. Epidurisch en gepassioneerd ... of als chocolade poëtisch wordt , literaire, het is dan een offer aan de geliefde.
Wie kan zich niet voorstellen dat hij naar huis gaat en op de bord van de tafelset, of elders voor de meest ondeugende, een chocoladetablet opneemt die zwart en wit is degene die zijn leven deelt. Een poëtisch oog met liefde, een niet-universeel onderwerp, zoals iedereen weet.
Zinnen krachtig, melancholisch, donker of piepend. Het idee, maar Damon vindt deze aanpak leuk om de majestueuze poëzie met plezier aan te sluiten, verrassing door dit ontwerp. Een zin die uit zijn context wordt uitgestoken om het genot van smaak, seksueel zeker, erotisch en vleeselijk te voegen, is ongetwijfeld de film die San Damon de woorden van zijn literatuur blootstelt, rechtstreeks naar het doel, en welke vreugde.
Andere tabletten worden bereid met verrassende variaties, zodat er geen twijfel over te verbazen.

Link naar het persbericht in pdf-formaat : Persbericht

Movie San Damon ” Quelques mots pour toi “
Assortiment van zestien pralines waarvan de vorm een uitnodiging is.

Is de mond niet de belichaming van wat de ziel denkt

Chocolaterie Defroidmont

Adres

Chocolaterie Defroidmont

Briscol 19a, 6997 Érezée

Contact

Telefoon : 086 21 84 40

Mail : contact@chocolatier-defroidmont.be

TVA : BE 0833.318.585

Sociale Netwerken

Facebook

TripAdvisor

Tourisme

Tourisme Wallonie